Natascha


 

Over Natascha.

Ik ben opgegroeid in een warm Christelijk gezin als jongste van 4 meiden. Ik ben getrouwd met William en samen hebben we twee volwassen zonen (beide getrouwd) en ben ik oma van 1 kleinzoon. Ik houd ervan om mensen aan te moedigen en hen te zien groeien. Door mijn eigen levenservaring met onzekerheid, over mijn grenzen gaan, burn-out en verlies heb ik geleerd om een goede balans te vinden. Hierdoor is mijn passie voor coaching ontstaan. Naast mijn werkzaamheden bij Sprankel werk ik twee ochtenden op kantoor van onze kerk. Ik vind het fijn om te wandelen, lezen, puzzelen, koken en samen te zijn als gezin.

 

Mijn speerpunten zijn:

Empathisch, betrokken, oplossingsgericht, betrouwbaar en doelgericht.

 

Opleiding en ervaring.

Na mijn studie heb ik een praktische theologische  opleiding gevolgd. Daarna heb ik een aantal pastorale cursussen gevolgd. Omdat ik meer handvaten en verdieping zocht,  heb ik de TotalBalance  coach opleiding gevolgd. Daarnaast ben ik gediplomeerd kindercoach en heb afgelopen jaar een diploma coaching bij angst behaald. Naast de theorie heb ik inmiddels al jarenlange ervaring als pastoraal medewerker en counseling.  Als coach wil ik mij blijven ontwikkelen, daarvoor volg ik regelmatig een training of studie, ben ik deel van een interview groep, laat ik mijzelf regelmatig coachen en lees ik veel boeken over diverse onderwerpen.


Vreugdevol leven vol energie, balans en (zelf)vertrouwen!