Natascha


 

Over Natascha.

Ik ben opgegroeid in een warm gezin als jongste van 4 meiden. Ik ben getrouwd met William, samen hebben we twee volwassen zonen en 1 kleinzoon. In mijn eigen leven heb ik te maken gehad met  onzekerheid, over grenzen gaan, burn-out en verlies. Door dingen te verwerken en mijzelf beter te leren kennen, heb ik geleerd om een goede balans te vinden. Hierdoor is mijn passie voor coaching ontstaan. Bij coaching gaat het over persoonlijke ontwikkeling en vinden van je bestemming. Met iemand meelopen in dit proces vind ik waardevol.  Daarnaast hou ik van wandelen, lezen, puzzelen en gezelligheid. 

 

Als coach wil ik mij blijven ontwikkelen, daarvoor volg ik regelmatig een training of studie, ben ik deel van een interview groep, laat ik mijzelf regelmatig coachen en lees ik veel boeken over diverse onderwerpen.

 

Mijn kernwaarden zijn:

Integriteit, betrokkenheid, authenticiteit, inspiratie en groei.

Opleiding en ervaring.

  • Diploma coaching bij angst.
  • Diploma Kinder-coaching.
  • Certificaat TotalBalance basis coaching.
  • Diploma DISC professional.
  • Certificaat CMFT hulpverlener. 
  • 20+ jaar pastoraat  binnen mijn kerkgemeente.
  • Diverse cursussen betreft pastoraat & counseling.

 

Logo.

Sprankel betekent: schitteren, stralen en opleven. Deze dingen vallen soms weg door gebeurtenissen in het leven. We missen de glans en de energie neemt af. Het voelt als een bloem die zijn kleur verliest, verdord of zelfs afsterft.  Het lijkt of er geen leven, geen hoop meer is. Toch komt een bloem na de winter periode weer tot leven. Hij groeit en kan zelfs leven geven aan zijn omgeving. Hoe diep je pijn ook zit en wat je ook hebt meegemaakt. Er is altijd een weg uit dat donkere dal, licht aan het einde van de tunnel.  Dit is wat ik iedereen gun een vreugdevol leven vol energie, balans en (zelf)vertrouwen.


Vreugdevol leven vol energie, balans en (zelf)vertrouwen!