Wie ben ik


 

Over Natascha:

Ik ben opgegroeid in een warm Christelijk gezin als jongste van 4 meiden. Ik ben getrouwd met William en samen hebben we twee volwassen zonen en twee prachtige schoondochters en 1 kleinzoon. Naast mijn werkzaamheden bij Sprankel ondersteun ik William in zijn werk als voorganger en werk ik twee ochtenden op kantoor van de kerk. Ik hou van koken, wandelen, puzzelen en samen zijn als gezin. 


Mijn speerpunten zijn:

Een luisterend oor, persoonlijk, warm, bemoedigend en creatief denken en handelen.Opleiding en ervaring

Na mijn studie heb ik een praktische theologische  opleiding gevolgd. Ik ben gediplomeerd kindercoach en coaching bij angst en heb de coach opleiding van TotalBalance afgerond. Daarnaast heb ik verschillende cursussen gedaan betreft pastorale counseling en vaardigheden. Naast de theorie heb ik jarenlange ervaring binnen het pastorale werk van onze kerk gemeente waar ik veel vrouwen heb mogen helpen en bemoedigen.

 

Sprankel

Sprankel betekent: schitteren, stralen en opleven. Deze dingen vallen soms weg door gebeurtenissen in het leven. We missen de schittering en de energie neemt af. Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe moeilijk het leven soms kan zijn en alle glans weg lijkt te nemen. Zoals een bloem die in de herfst afsterft. Het lijkt of er geen leven, geen hoop meer is. Maar in de lente komt hij weer op, groeit, bloeit en prachtige kleuren laat zien.  Hoe diep je pijn ook zit wat je ook hebt meegemaakt. Er is een weg uit dat donkere dal, licht aan het einde van de tunnel. Dit is wat ik iedereen gun een vreugdevol leven vol energie, balans en zelfvertrouwen.

Vreugdevol leven vol energie, balans en (zelf)vertrouwen!